Движението за права и свободи (ДПС) счупи много рекорди на местните

...
Движението за права и свободи (ДПС) счупи много рекорди на местните
Коментари Харесай

Радослав Ревански: Благодаря на Делян Пеевски, който през годините оказва голяма подкрепа на региона

Движението за права и свободи (ДПС) счупи доста рекорди на локалните избори на 29 октомври 2023 година в Благоевградска област. Навсякъде партията има растеж на доверие.

 

В община Разлог гласовете за общински съветници на Движение за права и свободи са 1251, което значи, че партията ще има три мандата в локалния парламент.

 

Абсолютен връх има и в община Благоевград, където за съветници Движение за права и свободи събира 2880 гласа и е втора политическа мощ. Това значи, че ще има не трима, както бе до момента, а четири или пет представители в Общински съвет.

 

В община Белица пък локалният парламент е съвсем напълно от съветници на партията. 13-те места в Общински съвет ще бъдат попълнени от 12 претенденти на Движение за права и свободи, кметът Радослав Ревански, който бе лидер на листата, отстъпва мястото си на 13-ия в листата Милен Орцев. Последното място в Общинския съвет е за секретаря на читалището Мая Падарева от Българска социалистическа партия за България.

 

" Горд съм, че партията ни реализира този мощен и впечатляващ резултат на локалните избори. Това е по този начин, тъй като Движение за права и свободи води положителна акция с ясни послания към хората и с една цел - да се преодолеят насъбраните проблеми и взетите решения да са в интерес на жителите. За тази безапелационна победа благодаря на всички поданици на община Белица, на хората, които гласоподаваха за нас в региона.

 

Благодаря и на господин Делян Пеевски, който през годините оказва огромна поддръжка на района и в този момент пристигна време хората да се отблагодарят за всичко това на Движение за права и свободи. Не на последно място - ясните послания на господин Пеевски стигнаха до сърцата на хората и този резултат е изцяло предстоящ. Благодарим за доверието, ще го оправдаем ", съобщи кметът на община Белица - Радослав Ревански, който завоюва своя трети кметски мандат, откакто нямаше различен претендент за кметския пост. Той е рекордьор по електорална поддръжка.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР